Restaurant

Mats Lambrechts Vaulen

Prinsen elsker syden. Våre menyer og drikkekart vil by på kjente - og sære - minner fra middelhavets øyer og randsone, med utstrakt bruk av våre norske kvalitetsråvarer.

Mats Lambrechts Vaulen, Kjøkkensjef og eier

Meny

Lunsj

serveres frem til 15.00

Prinsen´s hverdagsfest

Dagens utvalg av salater, varmretter, dipper og hjemmebakt surdeigsbrød. Serveres til hele bordet. Kaffe/ te og boblevann er inkludert.

345,-

Roastbeef smørbrød

med grilla grønnsaker, aioli, salsa romesco og revet manchego

295,-

Betesalat

med pærecrudités og fritert ost, glaserte valnøtter og granateplesirup

275,-

Fersk pasta

i kremet saus med skogssopp parmesan og fritert brødkrumme

325,-

Prinsen´s store lørdagsbrunsj

Stort utvalg av små deleretter (serveres hele bordet)

395,-

Snacks

serveres hele dagen

Oliven

65,-

Mandler

65,-

Manchego

120,-

Serranoskinke

150,-

Oksehale krokett

med remulata og lagret manchego

55,-

Brød & dipper

Tipiti, hummus, baba ganoush og grillet surdeig

175,-

Pan con mantequilla

med boquerones & ansjos

150,-

Forretter

fra 16.00

Speket kveite og sjøørret

med sitrusfrukter, kapers og lun yuzuvinaigrette

245,-

Salat på bakte gulbeter

med borani og feta, krydderkokte valnøtter og granateplesirup

195,-

Silkemyk kyllingleverpaté

med daddelsirup, syltede grønnsaker og grillet surdeigsfocaccia

195,-

Tartar “Cæsar” av håndskåret NRF

med parmesan og hvitløkskrutonger

295,-

Haneskjell “Rockefeller”

med persillesmør, parmasan og fritert panko

295,-

Hummersalat

på toast med hollandaise og syltet tomat

295,-

Hovedretter

fra 16.00

Prinsens Signaturmeny

det beste fra Prinsen - i fire serveringer

850,-

Bakt torsk à la boulliabaise

med blåskjell, fenikkel, appelsin og dill kokte poteter, skalldyrssaus og rouille

495,-

Linguine al tartufo

med smør og parmasan

495,-

Krydderbakte gresskar & gresskarhummus

salsa verde, granateplesirup og smuldret feta ristede gresskarkjerner og rosenkål

395,-

Bryst og sprøstekt lår av norsk gårdsand

med steinsopp krydret rødkål, steinsopp- & sellerirotkrem “sauce grasse” og husets harissa & sellerirotkrem, krydret lammesjy og husets harissa

495,-

Amaronebressert reinsdyrkank

med safranrisotto “milanese” og rødvinssaus

595,-

Prinsens “Biff & Potet”

250g Biff av NRF med pommes frites, rødvinssaus & CdP

525,-

Grisefest

helstekt pattegris med snacks, sideretter og dessert. Må forhåndsbestilles! Pris per person (minimum 4)

1495,-

legg til 10g Caviar Rossini Gold

200,-

legg til hummer

295,-

legg til trøffel

200,-

Dessert

fra 16.00

Riz au lait

med kokosmelk, kokoskrokan og tropisk sorbet

195,-

Lune bringebær

med vaniljeis

195,-

Posjerjert pære

med sjokolade og marengs

195,-

Vellagret comté

225,-

Mont d'Or

med kompott og kjeks

550,-

I vår à la carte-restaurant serverer vi et eklektisk utvalg av små og store retter, deilige viner og cocktails.

En ettermiddag for deg selv ved et av våre hyggelig bord eller en helaften med venner og familie i bursdagsbåsen? Vi har noe for enhver anledning!