
Prinsen elsker syden. Våre menyer og drikkekart vil by på kjente - og sære - minner fra middelhavets øyer og randsone, med utstrakt bruk av våre norske kvalitetsråvarer.
Meny
Lunsj
serveres frem til 15.00
Prinsen´s hverdagsfest
Dagens utvalg av salater, varmretter, dipper og hjemmebakt surdeigsbrød. Serveres til hele bordet. Kaffe/ te og boblevann er inkludert.
Roastbeef smørbrød
med grilla grønnsaker, aioli, salsa romesco og revet manchego
Betesalat
med pærecrudités og fritert ost, glaserte valnøtter og granateplesirup
Fersk pasta
i kremet saus med skogssopp parmesan og fritert brødkrumme
Prinsen´s store lørdagsbrunsj
Stort utvalg av små deleretter (serveres hele bordet)
Snacks
serveres hele dagen
Oliven
Mandler
Manchego
Serranoskinke
Oksehale krokett
med remulata og lagret manchego
Brød & dipper
Tipiti, hummus, baba ganoush og grillet surdeig
Pan con mantequilla
med boquerones & ansjos
Forretter
fra 16.00
Speket kveite og sjøørret
med sitrusfrukter, kapers og lun yuzuvinaigrette
Salat på bakte gulbeter
med borani og feta, krydderkokte valnøtter og granateplesirup
Silkemyk kyllingleverpaté
med daddelsirup, syltede grønnsaker og grillet surdeigsfocaccia
Tartar “Cæsar” av håndskåret NRF
med parmesan og hvitløkskrutonger
Haneskjell “Rockefeller”
med persillesmør, parmasan og fritert panko
Hummersalat
på toast med hollandaise og syltet tomat
Hovedretter
fra 16.00
Prinsens Signaturmeny
det beste fra Prinsen - i fire serveringer
Bakt torsk à la boulliabaise
med blåskjell, fenikkel, appelsin og dill kokte poteter, skalldyrssaus og rouille
Linguine al tartufo
med smør og parmasan
Krydderbakte gresskar & gresskarhummus
salsa verde, granateplesirup og smuldret feta ristede gresskarkjerner og rosenkål
Bryst og sprøstekt lår av norsk gårdsand
med steinsopp krydret rødkål, steinsopp- & sellerirotkrem “sauce grasse” og husets harissa & sellerirotkrem, krydret lammesjy og husets harissa
Amaronebressert reinsdyrkank
med safranrisotto “milanese” og rødvinssaus
Prinsens “Biff & Potet”
250g Biff av NRF med pommes frites, rødvinssaus & CdP
Grisefest
helstekt pattegris med snacks, sideretter og dessert. Må forhåndsbestilles! Pris per person (minimum 4)
legg til 10g Caviar Rossini Gold
legg til hummer
legg til trøffel
Dessert
fra 16.00
Riz au lait
med kokosmelk, kokoskrokan og tropisk sorbet
Lune bringebær
med vaniljeis
Posjerjert pære
med sjokolade og marengs
Vellagret comté
Mont d'Or
med kompott og kjeks
I vår à la carte-restaurant serverer vi et eklektisk utvalg av små og store retter, deilige viner og cocktails.
En ettermiddag for deg selv ved et av våre hyggelig bord eller en helaften med venner og familie i bursdagsbåsen? Vi har noe for enhver anledning!