Mats Lambrechts Vaulen

Prinsen elsker syden. Våre menyer og drikkekart vil by på kjente - og sære - minner fra middelhavets øyer og randsone, med utstrakt bruk av våre norske kvalitetsråvarer.

Mats Lambrechts Vaulen, Kjøkkensjef og eier

Meny

Lunsj (serveres frem til 1500)

Prinsen´s hverdagsfest

Dagens utvalg av salater, varmretter, dipper og hjemmebakt surdeigsbrød. Serveres til hele bordet. Kaffe/ te og boblevann er inkludert.

345,-

Skagen smørbrød

245,-

Cæsar salat

med kylling

275,-

Linguine

med haneskjell og tomat

325,-

Prinsen´s store lørdagsbrunsj

Stort utvalg av små deleretter (serveres hele bordet)

395,-

Snacks (serveres hele dagen)

Oliven

65,-

Mandler

65,-

Manchego

120,-

Serranoskinke

150,-

Dagens krokett

med remulata og lagret manchego

55,-

Brød & dipper

Tipiti, hummus, baba ganoush og grillet surdeig

145,-

Prinsen´s store charcuterie tårn

Spekeskinke, pølser og andre godsaker fra vårt kjøkken

385,-

Forretter (fra 1600)

Crudo av norsk Kongemakrell

med sprø grønnsaker yuzu og honningsaus, løpstikke- & jalapeno

225,-

Tomater fra Hanasand

med basilikum og nektariner, pistasjer, oliven og hjemmelaget ferskost

195,-

Silkemyk kyllingleverpaté

med daddelsirup, syltede grønnsaker og grillet surdeigsfocaccia

195,-

Tartar “Cæsar”

av håndskåret NRF med syltet løk og parmasan

295,-

Haneskjell “Rockefeller”

med persillesmør, parmasan og fritert panko

245,-

Blåskjell escabeche

med safranmayo og fennikelcrudites med dill på grillet surdeig

195,-

Halloumi fra Kongsgården

med “hot honey” -glasur & grilla sitron

245,-

Hovedretter (fra 1600)

Prinsens Signaturmeny

det beste fra Prinsen - i fire serveringer

850,-

Bakt lysing Provancal

med artisjokker & tomat, cannelinibønner, basilikum & hvitvinssaus

455,-

Linguine fresca Fruitti di mare

med dagens utvalg av fisk, skalldyr og muslinger med tomat og vin

495,-

Pannestekt norsk brokkoll

på fersk hummus brunet smør med aleppopepper, smuldret feta granateplesirup, rista kjerner og hvitløkskrønsj

375,-

Lam à la Prinsen

filét & ribbe av norsk lam med grillet vårløk, smørsauterte erter & ramsløk salsa romesco & lammesjy

455,-

Prinsens “Biff & Potet”

250g Biff av NRF med pommes frites, rødvinssaus & salsa verde

525,-

Grisefest

helstekt pattegris med snacks, sideretter og dessert. Må forhåndsbestilles! Pris per person (minimum 4)

1495,-

Dessert (fra 1600)

Dypfritert rabarbrapai

m/ hjemmelaget vaniljeis

225,-

Syrlig limekrem

med sprøstekt sjokolade, marinerte jordbær og hylleblomst

195,-

Dronningberget fra Bygdøy

med rugkjeks og kvedegele

245,-

Omelette Norvégienne

Prinsen's store iskake med halvfryste bringebær & sabayonne Flamberes med grønn Chartruese. Må forhåndsbestilles!

1100,-

I vår à la carte-restaurant serverer vi et eklektisk utvalg av små og store retter, deilige viner og cocktails.

En ettermiddag for deg selv ved et av våre hyggelig bord eller en helaften med venner og familie i bursdagsbåsen? Vi har noe for enhver anledning!