Mats Lambrechts Vaulen

Prinsen elsker syden. Våre menyer og drikkekart vil by på kjente - og sære - minner fra middelhavets øyer og randsone, med utstrakt bruk av våre norske kvalitetsråvarer.

Mats Lambrechts Vaulen, Kjøkkensjef og eier

Meny

Lunsj (serveres frem til 1500)

Prinsen´s hverdagsfest

Dagens utvalg av salater, varmretter, dipper og hjemmebakt surdeigsbrød. Serveres til hele bordet. Kaffe/ te og boblevann er inkludert.

345,-

Roastbeef smørbrød

med grilla grønnsaker, aioli, salsa romesco og revet manchego

295,-

Betesalat

med pærecrudités og fritert ost, glaserte valnøtter og granateplesirup

275,-

Fersk pasta

i kremet saus med skogssopp parmesan og fritert brødkrumme

325,-

Prinsen´s store lørdagsbrunsj

Stort utvalg av små deleretter (serveres hele bordet)

395,-

Snacks (serveres hele dagen)

Oliven

65,-

Mandler

65,-

Manchego

120,-

Serranoskinke & melon

150,-

Dagens krokett

med remulata og lagret manchego

55,-

Brød & dipper

Tipiti, hummus, baba ganoush og grillet surdeig

175,-

Pan con tomate

med boquerones & ansjos

150,-

Forretter (fra 1600)

Crudo av norsk tunfisk

med yuzusaus, jalapeno- & avocadokrem

225,-

Salat på sesongens beter

med borani og feta, krydderkokte valnøtter og granateplesirup

195,-

Silkemyk kyllingleverpaté

med daddelsirup, syltede grønnsaker og grillet surdeigsfocaccia

195,-

Tartar

med guindillas, béarnaisemajo og vellagret comté

295,-

Sjøkreps “Rockefeller”

med persillesmør, parmasan og fritert panko

325,-

Sprøstekt blekksprut

med romescosaus , zhug, mandler og piementos de padron

275,-

Skogsopptoast

med lardo og parmesan

295,-

Hovedretter (fra 1600)

Prinsens Signaturmeny

det beste fra Prinsen - i fire serveringer

850,-

Bakt norsk breiflabb “arroz de mariscos”

på iberisk bombaris og fiskekraft med reker, blåskjell og salsa verde

455,-

Linguine fresca Fruitti di mare

med dagens utvalg av fisk, skalldyr og muslinger med tomat og vin

495,-

Fritert blomkål & gresskarhummus

med kikertragu, zaatar og kryddersmør, smuldret feta, ristede kjerner og granateplesirup

395,-

Rosastekt filet av høstens norske lam

med steinsopp & sellerirotkrem, krydret lammesjy og husets harissa

455,-

Prinsens “Biff & Potet”

250g Biff av NRF med pommes frites, rødvinssaus & CdP

525,-

Grisefest

helstekt pattegris med snacks, sideretter og dessert. Må forhåndsbestilles! Pris per person (minimum 4)

1495,-

10g Caviar Rossini Gold

150,-

Dessert (fra 1600)

Solbærkompott

med sprøstekt sjokolade, fudge og nylaget melkeis

195,-

Smuldrepai på karamelliserte epler

med krydret iskrem

250,-

Sjokoladekrem

med krønsj og marengs

195,-

Vellagret comté

225,-

Omelette Norvégienne

Prinsen's store iskake med halvfryste bringebær & sabayonne Flamberes med grønn Chartruese. Må forhåndsbestilles!

1200,-

I vår à la carte-restaurant serverer vi et eklektisk utvalg av små og store retter, deilige viner og cocktails.

En ettermiddag for deg selv ved et av våre hyggelig bord eller en helaften med venner og familie i bursdagsbåsen? Vi har noe for enhver anledning!