
Prinsen elsker syden. Våre menyer og drikkekart vil by på kjente - og sære - minner fra middelhavets øyer og randsone, med utstrakt bruk av våre norske kvalitetsråvarer.
Meny
Lunsj (serveres frem til 1500)
Prinsen´s hverdagsfest
Dagens utvalg av salater, varmretter, dipper og hjemmebakt surdeigsbrød. Serveres til hele bordet. Kaffe/ te og boblevann er inkludert.
Roastbeef smørbrød
med grilla grønnsaker, aioli, salsa romesco og revet manchego
Betesalat
med pærecrudités og fritert ost, glaserte valnøtter og granateplesirup
Fersk pasta
i kremet saus med skogssopp parmesan og fritert brødkrumme
Prinsen´s store lørdagsbrunsj
Stort utvalg av små deleretter (serveres hele bordet)
Snacks (serveres hele dagen)
Oliven
Mandler
Manchego
Serranoskinke & melon
Dagens krokett
med remulata og lagret manchego
Brød & dipper
Tipiti, hummus, baba ganoush og grillet surdeig
Pan con tomate
med boquerones & ansjos
Forretter (fra 1600)
Crudo av norsk tunfisk
med yuzusaus, jalapeno- & avocadokrem
Salat på sesongens beter
med borani og feta, krydderkokte valnøtter og granateplesirup
Silkemyk kyllingleverpaté
med daddelsirup, syltede grønnsaker og grillet surdeigsfocaccia
Tartar
med guindillas, béarnaisemajo og vellagret comté
Sjøkreps “Rockefeller”
med persillesmør, parmasan og fritert panko
Sprøstekt blekksprut
med romescosaus , zhug, mandler og piementos de padron
Skogsopptoast
med lardo og parmesan
Hovedretter (fra 1600)
Prinsens Signaturmeny
det beste fra Prinsen - i fire serveringer
Bakt norsk breiflabb “arroz de mariscos”
på iberisk bombaris og fiskekraft med reker, blåskjell og salsa verde
Linguine fresca Fruitti di mare
med dagens utvalg av fisk, skalldyr og muslinger med tomat og vin
Fritert blomkål & gresskarhummus
med kikertragu, zaatar og kryddersmør, smuldret feta, ristede kjerner og granateplesirup
Rosastekt filet av høstens norske lam
med steinsopp & sellerirotkrem, krydret lammesjy og husets harissa
Prinsens “Biff & Potet”
250g Biff av NRF med pommes frites, rødvinssaus & CdP
Grisefest
helstekt pattegris med snacks, sideretter og dessert. Må forhåndsbestilles! Pris per person (minimum 4)
10g Caviar Rossini Gold
Dessert (fra 1600)
Solbærkompott
med sprøstekt sjokolade, fudge og nylaget melkeis
Smuldrepai på karamelliserte epler
med krydret iskrem
Sjokoladekrem
med krønsj og marengs
Vellagret comté
Omelette Norvégienne
Prinsen's store iskake med halvfryste bringebær & sabayonne Flamberes med grønn Chartruese. Må forhåndsbestilles!
I vår à la carte-restaurant serverer vi et eklektisk utvalg av små og store retter, deilige viner og cocktails.
En ettermiddag for deg selv ved et av våre hyggelig bord eller en helaften med venner og familie i bursdagsbåsen? Vi har noe for enhver anledning!