
Prinsen elsker syden. Våre menyer og drikkekart vil by på kjente - og sære - minner fra middelhavets øyer og randsone, med utstrakt bruk av våre norske kvalitetsråvarer.
Meny
Snacks
Oliven
Mandler
Manchego
Serranoskinke
Østers
med sitron & hjemmelaget hot sauce
Dagens krokett
med remulata og lagret manchego
Brød & dipper
Beteborani, hummus, baba ganoush og grillet surdeig
Forretter
Sitrusspeket ørret
med syltet rabarbera, fenikkelcrudités, yuzu- & jalapeno saus
Kjempegode tomater & oliven
med Prinsen's yougurtlabneh, knuste pistasjer, frisk estragon & fersk ligurisk EVOO
Silkemyk kyllingleverpaté
med daddelsirup, syltede grønnsaker og grillet surdeigsfocaccia
Grillet margbein
med salsa verde, salat sylta pepperocino & ristet surdeigsfoccaccia
Hvite asparges & reker “Çılbır”
med brunet chilismør, Prinsens yougurtlabneh & sitronfileter
Lun Feta
i filodeig med honning & grillet sitron
Prinsen´s pil-pil
dagens skjell med hvitvin, persille, chilli & hvitløk
Hovedretter
Bakt lysing Provancal
med artisjokker & tomat, cannelinibønner, basilikum & hvitvinssaus
Nykål “bravas”
med fersk hummus, tomatsalsa, fetakrem, sultaner, pickles & rista pinjekjerner
Lam à la Prinsen
filét & ribbe av norsk lam med grillet vårløk, smørsauterte erter & ramsløk salsa romesco & lammesjy
Prinsens “Biff & Potet”
250g Biff med pommes frites Bordelaise -saus & Cafe de Paris smør
Prinsens Signaturmeny
det beste fra Prinsen - i fire serveringer
Hel vårkylling fra ovnen
med sobrasada, primører & spansk ris (begrenset tilgjengelighet)
Dessert
"Pina Colada"
Rommarinert ananas & hjemmelaget kokossorbet, krumme & ananaskrem
Mille Feulle
med hvit sjokoladekrem & rabarbrakompott
Dagens oster
med tilbehør
Coupe Colonel
Amalfi sitronsorbet & frossen vodka
I vår à la carte-restaurant serverer vi et eklektisk utvalg av små og store retter, deilige viner og cocktails.
En ettermiddag for deg selv ved et av våre hyggelig bord eller en helaften med venner og familie i bursdagsbåsen? Vi har noe for enhver anledning!