
Prinsen elsker syden. Våre menyer og drikkekart vil by på kjente - og sære - minner fra middelhavets øyer og randsone, med utstrakt bruk av våre norske kvalitetsråvarer.
Meny
Lunsj (serveres frem til 1500)
Prinsen´s hverdagsfest
Dagens utvalg av salater, varmretter, dipper og hjemmebakt surdeigsbrød. Serveres til hele bordet. Kaffe/ te og boblevann er inkludert.
Skagen smørbrød
Cæsar salat
med kylling
Linguine
med haneskjell og tomat
Prinsen´s store lørdagsbrunsj
Stort utvalg av små deleretter (serveres hele bordet)
Snacks (serveres hele dagen)
Oliven
Mandler
Manchego
Serranoskinke
Dagens krokett
med remulata og lagret manchego
Brød & dipper
Tipiti, hummus, baba ganoush og grillet surdeig
Prinsen´s store charcuterie tårn
Spekeskinke, pølser og andre godsaker fra vårt kjøkken
Forretter (fra 1600)
Crudo av norsk Kongemakrell
med sprø grønnsaker yuzu og honningsaus, løpstikke- & jalapeno
Tomater fra Hanasand
med basilikum og nektariner, pistasjer, oliven og hjemmelaget ferskost
Silkemyk kyllingleverpaté
med daddelsirup, syltede grønnsaker og grillet surdeigsfocaccia
Tartar “Cæsar”
av håndskåret NRF med syltet løk og parmasan
Haneskjell “Rockefeller”
med persillesmør, parmasan og fritert panko
Blåskjell escabeche
med safranmayo og fennikelcrudites med dill på grillet surdeig
Halloumi fra Kongsgården
med “hot honey” -glasur & grilla sitron
Hovedretter (fra 1600)
Prinsens Signaturmeny
det beste fra Prinsen - i fire serveringer
Bakt lysing Provancal
med artisjokker & tomat, cannelinibønner, basilikum & hvitvinssaus
Linguine fresca Fruitti di mare
med dagens utvalg av fisk, skalldyr og muslinger med tomat og vin
Pannestekt norsk brokkoll
på fersk hummus brunet smør med aleppopepper, smuldret feta granateplesirup, rista kjerner og hvitløkskrønsj
Lam à la Prinsen
filét & ribbe av norsk lam med grillet vårløk, smørsauterte erter & ramsløk salsa romesco & lammesjy
Prinsens “Biff & Potet”
250g Biff av NRF med pommes frites, rødvinssaus & salsa verde
Grisefest
helstekt pattegris med snacks, sideretter og dessert. Må forhåndsbestilles! Pris per person (minimum 4)
Dessert (fra 1600)
Dypfritert rabarbrapai
m/ hjemmelaget vaniljeis
Syrlig limekrem
med sprøstekt sjokolade, marinerte jordbær og hylleblomst
Dronningberget fra Bygdøy
med rugkjeks og kvedegele
Omelette Norvégienne
Prinsen's store iskake med halvfryste bringebær & sabayonne Flamberes med grønn Chartruese. Må forhåndsbestilles!
I vår à la carte-restaurant serverer vi et eklektisk utvalg av små og store retter, deilige viner og cocktails.
En ettermiddag for deg selv ved et av våre hyggelig bord eller en helaften med venner og familie i bursdagsbåsen? Vi har noe for enhver anledning!